Gro Hillestad Thune sier så sant: «Dette er det største Menneskerettighetsbruddet siden Krigen.»

Bilde under: Oss i Strasbourg 17. oktober 2018, med Trude Lobben sin sak i EMD. Gro nevner denne saken i videoen under her. NÅ er det 26 barnevernssaker i EMD. Woooow, det er 26 barnevernssaker mot Norge?

Dette er en kjempe katastrofe for Norge!

Sjokkangrep mot norsk barnevern

Se artikkelene under her:

https://www.dagbladet.no/nyheter/sjokkangrep-mot-norsk-barnevern/71363829

https://no.wikipedia.org/wiki/Den_europeiske_menneskerettsdomstol

3 kløvern

Gro Hillestad Thune, ei oppgående flott kvinne. Hun er en Menneskerettighetsjurist som virkelig ser vår utfordring ang disse maktovergrep som barnevernet i Norge begår mot uskyldige barn og deres foreldre.

Jeg er så takknemlig for at Gro våger å stå opp og vise til den urett som begås av Norsk barnvern i Norge. Hun sier i Videoen under: Den Klara, alle Klaraene = Barnevernslederene rundt i Norge, dem har så mye makt alene og kan ødelegge og ødlegger 100 000 tusen vis av barn og deres familier, venner m.m pga all den makt disse menneskene har fått! Ingen som sjekker hva som foregår inne på disse barnevernskontorene! Hvorfor våges ikke det? 

Det er alvorlig Menneskerettighetsbrudd, det er brudd på vår grunnlov, på FNs Barnekonvensjon og dette bare fortsetter…Hvorfor?

Vær så snill. Jeg ber deg om å sette deg ned, virkelig lytte til hennes ord i videoen under her. Stå opp og vær det gode mennesket som bryr seg om våre barn i Norge!

Gro Hillestad Thunes tale under PDK Convention 2019. Et arrangement i regi av Partiet De Kristne

-Jeg har heldigvis tatt opptak og hatt med meg vitner, hvis ikke så hadde jeg trodd jeg var helt gal…. Jeg trodde det neste ikke selv det jeg opplevde der bak lukkede dører, både på barnevernskontoret i bydel Østensjø og i Fylkesnemnda i Oslo.

Jeg har sannheten på bånd!

Kan bekrefte hvor alvorlig dette faktisk er. Har selv kjent på denne torturen, den maktesløsheten i mange mange år 💔

En smertefull kampen som alt for mange i vårt land opplever. Det å bli så totalt overkjørt, miste all kontakt med sine egne barn pga et system som bare er basert på makt, penger og skjønn=syns, tror og mener noe om foreldrene!

Barnevernet har med seg «gode hjelpere» som fosterforeldrene, hvor dem setter barna opp mot foreldrene! Hvorfor gjør dem det? Hvorfor hjelper ikke fosterforeldrene til å ha gode samvær og tilbakeføring?

Alt for mange sitter rundt i Norges land og sier; ja, men det må da være noe…. Ja, det er noe, det er veldig mye noe, mer enn du tørr å våge og tro at gikk an i Norge «vårt flotte rike lykkelige land.»

Det er altfor mange Klaraer/barnevernsledere som Gro Hillestad Thune kaller dem, dem utøver så stor makt og dette bare fortsetter….

Sier det igjen, dette er alvorlige Menneskerettighetsbrudd, det er brudd på vår grunnlov, på FNs Barnekonvensjon og dette bare fortsetter…Hvorfor?

Det er ille, riktig ille og verre en ille. Jeg har dokumentasjon og lydopptak på hvordan dem bygger sak, skaper løgner, skaper diagnoser, skaper foreldre fremmedgjøring/PAS/PA.

Kort fortalt; de forteller barna løgner om at mamma eller pappa eller begge er slemme, kan gjøre noen med dem, at dem lyver, ikke kan ta vare på dem, ikke vil være samme med dem, er psykisk-syke osv osv. Så etter en stund så sier barnet selv at hun/han ikke vil være hos sin mamma eller pappa.

Vips, så sier BV at barnet vet sitt beste…. Det beste for BV er det dem vil at barnet skal si! Barnet er mental-kidnappet igjennom år. Hvordan kan da barn vite sitt eget beste? Når dem har blitt fortalt en livsløgn om sine foreldre?

Det er vi voksne som skal se barnet og hjelp det på vei. Ikke sette det opp mot foreldrene! Eller skape konflikt hvor barnet må velge lag. Barn er lojale mot dem de bor hos!

Barnevernet og fosterforeldrene er vist så fornøyde med denne ødeleggelsen av barn, som igjen skaper samværsabotasje og 0 samvær. Ingen kontakt med sine biologiske foreldre.

Ondskap satt i system og ingen våger å ta i dette? Hva handler det om?

Er ikke barna noe verdt? Er ikke deres barndom det viktigste, at dem skal slippe å velge lag? Barna skal leve fri uten bekymringer.

Barna trenger sine foreldre, hvorfor er fosterforeldre så mye bedre foreldre? Hva vet barnevernet om fosterforeldrene etter bare 30 timer pride kurs!

Hmm sier jeg, dette er latterlig og skemmende 30 timer så er du pluselig den beste for et barn som du ikke er mamma eller pappa til! Hvem er disse egentlig, blir det sjekket om det de sier om seg selv er sant, eller hva dem forteller BV om foreldrene eller barna?

Biologiskeforeldrene er barnas stjerner, deres forbilder, dem de ser opptil, deres retning i livet, deres grunnmur, men når farlige mennesker rundt, som barnevernet, fosterhjem og institusjoner som egentlig skal hjelpe barna og ja, familien, bruker heller tid og energi på å skyve foreldrene vekk,holde barna vekk fra foreldrene, sette barna opp mot dem med sine løgner og makt.

Så selges barna som en handelsvare og penger blir en stor utfordring, for penger er makt og styrer dette barnevernet!

Jeg brenner for å vise til den urett som barna blir påført når de «voksne» rundt dem ikke er voksne, men tenker kun på seg selv og opphøyer seg selv. Sier de vet barnets beste, er det barnets beste å sette barn opp mot sine foreldre? Dem skulle fått fengselsstraff, som faktisk har skjedd i Danmark. Men hvem vet, en dag møter de seg selv i døra!

Penger og makt gjør noe med mennesker, forstår jeg NÅ!

Noen videoer og div artikler om foreldre fremmedgjøring/PAS/PA, Mental-kidnapping av barna.

2 artikler fra Eivind Meland , Frode Thuen og  Lena Hellblom Sjögren vedr  Foreldre-Fremmedgjøring og hvor skadelig det kan være og er!

Foreldrefremmedgjøring som helserisiko

https://tidsskriftet.no/2019/03/kronikk/foreldrefremmedgjoring-som-helserisiko  

En skam for en rettsstat

Her forteller Dr Phil om denne ondskapen som foreldre-fremmedgjøring/fiendtlighet PAS/PA er mot den andre forelderen eller begge! Dette gjør faktisk barnevernet og fosterforeldrene for å skade foreldrene, deres kunnskap er faktisk helt borte vedr dette alvorlige tema foreldre-fremmedgjøring! Hvem skader dem egentlig?

Dette går utover barnet, for barnet/ungdommen tror på alt de voksene sier der dem bor. Tilslutt vil dem ikke ha samvær eller flytte hjem igjen! Barnet vet ikke sitt eget beste når den blir fortalt kun en side av saken- medaljen har 2 sider, det har også barnevernsaker….

https://youtu.be/ZJ5ief0w5Cw

 

Her har vi Rayen Thomas som selv har opplevd å bli holdt unna sin pappa i barndommen, han ble Foreldrefremmedgjort/fiendlighet PAS/PA da mammaen satt han opp mot sin far. Viktig informasjon han opplyser om her.Dette gjør også fosterforeldrene, institusjoner og barnevernet mot barna 💔

Hver eneste dag opplever fem barn i Norge å bli tvangsplassert av barnevernet. «Marie» (14) og hennes lillebror ville bare hjem til mamma.

stå opp for barna våres
Martin Luther King

https://tidsskriftet.no/2019/03/kronikk/foreldrefremmedgjoring-som-helserisiko

https://no.wikipedia.org/wiki/Foreldrefiendtlighetssyndrom

https://www.nrk.no/ytring/barneloven-diskriminerer-far-1.14348036

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s